Kaag en Braassem, 12 maart 2018 – Sorry, sorry, sorry… Excuses zijn op zijn plaats. Dit weekend hebben velen van jullie magazine op de mat gekregen of een poster van ons voorbij zien komen. In de afgelopen weken hebben we voor onze campagne een oproep gedaan onder leden, sympathisanten en andere betrokkenen om een pasfoto toe te sturen voor het magazine en onze poster. Dat hebben we geweten!

De toevoer van pasfoto’s was dusdanig groot dat onze vormgever er horendol van werd en uiteindelijk heeft gevraagd om vooral niets meer te sturen. Omdat die foto’s echt uit alle hoeken van de gemeente zijn aangeleverd, is het ons niet gelukt om iedereen te waarschuwen dat we niet alle foto’s konden plaatsen en een selectie zouden moeten maken.

Uiterlijk

Het gevolg is dat we dit weekend teleurgestelde reacties binnenkregen van mensen die toch echt hun best hadden gedaan om een zo mooi mogelijke foto aan te leveren. Nogmaals onze excuses. Als het een troost is: we hebben niet geselecteerd op uiterlijk, maar op ‘wie het eerst komt…’.

De mooiste prijs is dat wij jullie betrokkenheid ontzettend waarderen en dat we voor jullie, inwoners van deze mooie gemeente, weer een geweldig magazine in elkaar hebben gezet. Veel leesplezier!