Tien organisaties en initiatieven zijn door de leden van PRO Kaag en Braassem genomineerd voor de Goed voor elkaar bokaal 2020. De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

  1. Sociaal Noodfonds Kaag en Braassem
  2. VJR
  3. Tennisvereniging Leimuiden
  4. Stichting GGK
  5. ROAkamp
  6. Daniek de Groot uit Woubrugge
  7. Dierenweide Rijnsaterwoude
  8. 4 en 5 mei Comité Kaag en Braassem
  9. Heel Rijnsaterwoude Wandelt
  10. Contactclown Toet

Stemmen

Alle inwoners van Kaag en Braassem mogen nu hun stem uitbrengen op een genomineerde naar keuze. Wie op 22 maart het meeste stemmen heeft, wint €500,- en eeuwige roem.

Waarom de PRO Goed voor elkaar bokaal?

PRO Kaag en Braassem gelooft in de kracht van onze inwoners. Er zijn ontzettend veel mensen in onze gemeente die zich inzetten om onze gemeente mooier, gezonder, gezelliger of duurzamer te maken. Samen zorgen we ervoor dat Kaag en Braassem een fijne gemeente is om in te wonen. Daarom zet PRO Kaag en Braassem jaarlijks een flink deel van de contributie opzij om terug te geven aan de mensen om wie het gaat: de inwoners van Kaag en Braassem. Lokale initiatieven willen we belonen; met een mooi geldbedrag, en met een compliment. Alleen het initiatief met de meeste stemmen gaat er met het geldbedrag en de bokaal vandoor, maar het compliment is natuurlijk voor iedereen die zich op welke manier dan ook inzet voor onze inwoners.

Lees hier over betreffende initiatieven en breng daarna je stem uit!