Goed voor elkaar bokaal!

Goed voor elkaar bokaal 2020

Dit jaar reikt PRO Kaag en Braassem voor de derde keer de Goed voor elkaar bokaal uit: een bedrag van €500,- voor een initiatief dat onze gemeente leuker, beter, duurzamer of gezonder maakt. Leden van PRO konden tot en met 16 februari een initiatief voordragen. Vanaf 24 februari konden alle inwoners van Kaag en Braassem stemmen op de genomineerden.

Wanneer kom je in aanmerking voor de Goed voor elkaar bokaal?

Ieder lokaal initiatief kan de Goed voor elkaar bokaal winnen. Denk bijvoorbeeld aan initiatieven op het gebied van sport, duurzaamheid, gezondheid, zorg, een initiatief in de wijk, een goed doel en verenigingen.

Hoe draag ik een initiatief voor?

Ben je lid van PRO Kaag en Braassem? Dan kon je tot en met 16 februari een initiatief voordragen.

Hoe kan ik stemmen op mijn favoriete initiatief?

Op 24 februari hebben we bekend gemaakt welke initiatieven zijn voorgedragen. Iedereen kan op die initiatieven stemmen, ook als je geen lid bent van PRO. Je kon stemmen tot en met 22 maart. Inmiddels zijn de stemmen geteld en is de winnaar bekend.

Waarom de Goed voor elkaar bokaal?

Wij hebben veel vertrouwen in de kracht van onze inwoners. Wij geloven dat we er samen voor zorgen dat Kaag en Braassem een fijne gemeente is om in te wonen. Daarom zet PRO Kaag en Braassem jaarlijks een flink deel van de contributie opzij om terug te geven aan de mensen om wie het gaat: de inwoners van Kaag en Braassem. We willen lokale initiatieven belonen. Met een mooi geldbedrag, en met een dik compliment. Alleen het initiatief met de meeste stemmen gaat er met het geldbedrag en de bokaal vandoor, maar het compliment is natuurlijk voor iedereen die zich op welke manier dan ook inzet voor onze inwoners.

Lid worden van PRO Kaag en Braassem? Dat kan hier.