Goed voor elkaar bokaal!

PRO Kaag en Braassem heeft sinds kort een nieuw initiatief dat heel erg past bij ‘de bedoeling’ van onze club. Wij hebben veel vertrouwen in de kennis, kracht en betrokkenheid van onze inwoners. In wijken, buurten, dorpen en verenigingen gebeurt het. De energie daar maakt of je in een prettige omgeving woont.

De gemeente van de toekomst moet, veel meer dan nu, aansluiten bij die energie in plaats van vanuit het gemeentehuis ‘het beleid bepalen’ en de inwoners zeggen ‘loopt u achter ons maar aan’.

Initiatief moet beloond. Wij hebben hiervoor, vanwege de unanieme vaststelling van het verkiezingsprogramma ‘Goed voor elkaar!’ en onze mooie kandidatenlijst, onze vanaf nu jaarlijks terugkerende ‘Goed voor elkaar bokaal’, gelanceerd.

Vanwege onze doelstelling, en het geloof in de kracht van onze gemeenschap, met al haar initiatief, bent u lid geworden van PRO Kaag en Braassem. Vanaf nu geven wij jaarlijks een fors deel van de contributie inkomsten, die u heeft ingebracht, terug aan de inwoners.

De leden van PRO Kaag en Braassem konden lokale initiatieven voordragen. Dit kon een initiatief zijn op het gebied van sport, duurzaamheid, gezondheid, zorg, een initiatief in de wijk, een goed doel, een vereniging, etc.

De voorgedragen instellingen/initiatieven zijn gevraagd of zij in aanmerking willen komen voor deze bokaal. Vanaf woensdag 21 februari hebben de inwoners het laatste woord en kiezen via het PROpiniepanel een winnaar uit.

Stem HIER op je initiatief!

Ben je nog geen PROpinie panel lid meld je dan hier aan! 

Er kan tot en met donderdag 15 maart worden gestemd. 

De bokaal zal zaterdag 17 maart worden uitgereikt.