Kaag en Braassem, 3 oktober 2014 – De eerste groepsaankoop zonnepanelen in Kaag en Braassem van SamenZonneEnergie gaat vandaag van start. Tot en met 5 november kunnen alle inwoners zich vrijblijvend inschrijven en een persoonlijk aanbod ontvangen. Ongeveer 35 gemeenten in de provincie Zuid-Holland starten deze actie in samenwerking met groepsaankoop-organisator iChoosr. 

Een groepsaankoop is voor veel mensen een aantrekkelijke manier om een product aan te schaffen, omdat het werk uit handen neemt en de mogelijkheid biedt om een scherpe prijs te bedingen. Een zonnepanelensysteem blijkt namelijk vaak een lastige aanschaf. Mensen moeten zich eerst uitgebreid verdiepen in het materiaal, de leveranciers, de installatie en de voorwaarden om verschillende aanbiedingen goed te vergelijken. SamenZonneEnergie helpt haar deelnemers graag met deze lastige overwegingen door helder te informeren en kwaliteit van zowel materiaal als installatie te garanderen.

Inschrijven
Wie benieuwd is naar de kosten en opbrengsten die de aanschaf van een compleet zonnepanelensysteem met zich meebrengt, kan zich tot en met 5 november gratis en vrijblijvend inschrijven op www.SamenZonneEnergie.nl. Op 6 november wordt een veiling georganiseerd onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. Alle deelnemers ontvangen vervolgens een persoonlijk aanbod van de winnende leverancier. Indien een deelnemer het aanbod accepteert, wordt het complete systeem geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs.