Kaag en Braassem, 27 oktober 2013 – Voel jij je betrokken bij de missie en doelstellingen van PRO kaag en Braassem en wil je bijdragen aan het realiseren daarvan? Dat kan. PRO Kaag en Braassem is op zoek naar kandidaat raadsleden die hun kennis en betrokkenheid willen inzetten voor de gemeente. Het is een openbare procedure. Dat wil zeggen dat iedereen kan ‘solliciteren’.

Een externe kandidatencommissie, bestaande uit Rob van der Hoorn, Pim de Vrind, Ronald Gerritsen en Ivor Bergsma, uiteindelijk de top 10 op de kandidatenlijst opstellen. Het is vervolgens aan de Algemene Ledenvergadering van PRO Kaag en Braassem om de definitieve lijst al dan niet gewijzigd vast te stellen.

Je kunt je aanmelden als kandidaat raadslid tot 10 januari. De volledige procedure vind je hier, maar laat je vooral niet afschrikken door het onbekende. Vanuit PRO Kaag en Braassem zijn er mensen beschikbaar die jou meer kunnen vertellen over de oorsprong van deze nieuwe beweging en je op weg kunnen helpen richting de verkiezingen.

Donateurs en handen nodig

Heb je geen tijd om je handen nog vaker uit de mouwen te steken, maar wil je wel meewerken aan het realiseren van de broodnodige vernieuwing en modernisering in onze gemeente? Word dan donateur. Voor 10 euro ondersteun je ons werk en volgend jaar, beslis je zelf of je daarmee door wilt gaan.

Daarnaast is PRO kaag en Braassem op zoek naar handen. Mensen die allerhande praktische klussen op zich willen nemen en onder andere willen helpen  bij het organiseren van bijeenkomsten, folders delen of bij het ontwikkelen van materialen. Heb jij handen en tijd? Vul dan het contactformulier in. Kom erbij, doe mee. Je bent meer dan welkom! Iedereen is PRO Kaag en Braassem! Jij toch ook?