Kaag en Braassem, 17 november 2013 – De kandidatencommissie, die straks de kieslijst voor PRO Kaag en Braassem samenstelt, is compleet. Naast Rob van der Hoorn, voorzitter van voetbalvereniging ROAC en Pim de Vrind, voorzitter van de PvdA Kaag en Braassem, zijn Ronald Gerritsen en Ivor Bergsma toegetreden tot de kandidatencommissie.

Met Gerritsen als voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Alkemade Wonen en voorzitter van de Stichting Promotie Kaag en Braassem en Bergsma als vestigingsdirecteur van het Bonaventurecollege in Roelofarendsveen, denkt het bestuur van PRO Kaag en Braassem een professioneel team te hebben samengesteld.

Voorzitter Ruud van der Star van PRO Kaag en Braassem: β€˜Het samenstellen van de kieslijst is altijd spannend, zeker als veel mensen de intentie hebben om in de raad te willen en dus hoog op de lijst willen komen. Met deze professionals hebben wij er vertrouwen in dat PRO Kaag en Braassem, op basis van het vastgestelde raadsprofiel, straks met een goede lijst met namen de verkiezingen in kan gaan.’

Heb jij interesse in het raadslidmaatschap voor PRO Kaag en Braassem? Lees dan de procedure rondom de kandidaatstelling.