Meedoen met PRO

Je kunt op verschillende manieren meedoen met PRO Kaag en Braassem.

Actief worden

Vereniging PRO Kaag en Braassem zoekt enthousiaste vrijwilligers. Ben jij die PRO-actieve, PROgressieve en positieve inwoner van Kaag en Braassem die met ons aan de slag wil?

We zijn niet op zoek naar dossiervreters, vergadertijgers of debattalenten. Wij zijn op zoek naar betrokken inwoners van Kaag en Braassem. Inwoners die hun antenne beschikbaar willen stellen aan de gemeenschap. Inwoners die willen adresseren wat er speelt in onze dorpen en bereid zijn op hoofdlijnen te besturen. En dit alles op een manier die past bij de huidige tijd.

Wil jij kijken wat je kunt betekenen voor PRO Kaag en Braassem? Neem contact met ons op en we maken een afspraak. Heb je interesse in een plaats op de kieslijst? Kijk dan hier.

Lid worden

Wil je meehelpen om de broodnodige vernieuwing in Kaag en Braassem voor elkaar te krijgen, maar laat je agenda het niet toe om je handen nog vaker uit de mouwen te steken? Ondersteun ons dan door een tientje te storten en lid te worden.  Vul hieronder het lidmaatschapsformulier in en je bent voor 10 euro PRO Kaag en Braassem.

 

Lid worden

Wie ben jij?

Geslacht:(Vereist)
Naam
Geboordedatum

Waar woon je?

Adres(Vereist)

Overige gegevens: