propinie-groen

 

 

 

Kaag en Braassem, 5 december 2016 – Heb jij altijd al betrokken willen zijn bij zaken binnen de gemeente Kaag en Braassem die jou interesseren, zonder dat je direct ergens aan vast zit? Geef jij graag je mening over bepaalde onderwerpen, zonder dat het je veel tijd en energie kost? Dan is PROpiniepanel echt iets voor jou!

Je kunt je inschrijven voor het PROpiniepanel en daarbij aangeven welke zaken en onderwerpen jouw interesse hebben. Je ontvangt vervolgens incidenteel een uitnodiging per mail voor deelname aan een enquête of onderzoek over één van de door jouw geselecteerde onderwerpen. Het doel van PROpiniepanel is om jouw betrokkenheid en mening mee te laten wegen in het innemen van standpunten en het maken van beslissingen. Deelname is mogelijk voor iedereen die in de gemeente Kaag en Braassem woont.

Om kennis te maken met PROpiniepanel biedt PRO je de gelegenheid om vrijblijvend een eerste enquête in te vullen. Dit kan door onderstaande link aan te klikken. Je kunt de eerste enquête invullen door het wachtwoord ‘oranje2016‘ te gebruiken. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht via propiniepanel@prokaagenbraassem.nl.

Eerste enquête maken klik hier.

Meer informatie over PROpiniepanel klik hier.

Direct inschrijven voor PROpiniepanel klik hier.

 

“Jouw kennis en betrokkenheid zijn goud waard!”