Kaag en Braassem, 19 november 2014 – PRO Kaag en Braassem heeft een nieuw bestuur! De Algemene Ledenvergadering van PRO heeft vanavond unaniem Ivor Bergsma, Hans Boer en Idi van der Meer benoemd tot bestuur van de vereniging. Zij zijn daarmee het eerste officiële bestuur van PRO nadat Laura van Klink, Ruud van der Star en Mandy van Veen het afgelopen jaar het interim-bestuur vormden.

Voorzitter
Ivor Bergsma is voor jongeren in Kaag en Braassem geen onbekende. De 42-jarige Alphenaar is al ruim vier jaar directeur van het Bonaventuracollege in Roelofarendsveen. Hij is de nieuwe voorzitter van PRO.

Penningmeester
De nieuwe penningmeester van PRO komt uit Woubrugge en daar kent het hele dorp hem. Als voorzitter van VV Woubrugge en bestuurslid van de sporthal is praktisch iedereen Hans Boer wel eens tegen het lijf gelopen.

Secretaris
Idi van der Meer is de nieuwe secretaris van PRO. Zij wil graag helpen om de gemeente een mooie plek te zijn waar iedereen fijn kan leven. Dat doet ze al op veel manieren, maar nu ook in het bestuur van PRO.

Naast de verkiezing van een nieuw bestuur, heeft de ledenvergadering bepaald dat de contributie voor PRO laagdrempelig moet blijven. Om die reden wordt de contributie voor de jaren 2014 en 2015 opnieuw vastgesteld op 10 euro per persoon per jaar.