Kaag en Braassem, 23 maart 2018 – PRO Kaag en Braassem is opnieuw de grootste partij in de gemeenteraad van Kaag en Braassem. PRO komt met 6 zetels in de raad. Dat is de definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen 2018, die vanmorgen is vastgesteld.

“Wij zijn ongelooflijk trots op het feit dat wij de grootste partij zijn gebleven in Kaag en Braassem. Groot worden is één, de grootste blijven is ingewikkelder”, aldus lijsttrekker Ruud van der Star over deze uitslag.

“De afgelopen jaren hebben we een vernieuwde koers ingezet en heel veel lastige dossiers langs gekregen. Veel weerstand bij allerlei veranderingen. Woensdag is gebleken dat moeilijke besluiten nemen, en de rug recht houden, op waardering kan rekenen in Kaag en Braassem.”

De exacte uitslag en zetelverdeling is te vinden op de website van Kaag en Braassem. Voor PRO zullen naast van der Star, Floris Schoonderwoerd, Thijs Brambach, Sandra de Wagenaar, Laura van Klink en Hans Klink plaats nemen in de raad.

Verder is de verdeling in de raad: SvkB 6, CDA 4 , D66 3 en VVD 2 zetels.

De komende tijd gaan we, met de andere partijen, nadenken over de agenda voor de komende vier jaar en een bestuur wat daarbij hoort.

Bedankt voor jullie steun! Wij waren er de afgelopen vier jaar voor jullie, en zijn er de komende vier jaar voor jullie. Betrokken, verantwoordelijk, uitnodigend en besluitvaardig.