Leimuiden, 7 december 2015 – Afgelopen zomer vierden zij nog het 20-jarig bestaan van de stichting, nu is ‘Stichting Vrienden van de Kleine Oase’ in haar jubileumjaar ook nog genomineerd voor één van de drie Appeltjes van Oranje. Dit is een prijs van het Oranjefonds voor initiatieven die mensen verbindt. Stem daarom in de week van 7 tot en met 13 december op het mooie buitenbad van Leimuiden!

Al meer dan twintig jaar exploiteert de Stichting Vrienden van de Kleine Oase het mooie buitenzwembad in Leimuiden. Destijds werd het zwembad bedreigd met sluiting. Verontruste vaders en moeders richtten een werkgroep op om samen het zwembad te gaan exploiteren en behouden. Het thema van de ‘Appeltjes van Oranje’ dit jaar sluit naadloos aan op de situatie van de Kleine Oase: ‘Samen zelf doen!’ Gelukkig zag het Oranje Fonds ook hoe toepasselijk dit thema is en hebben zij de Stichting Vrienden van de Kleine Oase verkozen om door te gaan naar de tweede ronde.

De stichting is dan ook enorm trots dat zij al twintig jaar maatschappelijk verantwoord onderneemt, vele actieve vrijwilligers heeft en op die manier het zwembad draaiende houdt. Klik hier om te stemmen op Stichting Vrienden van de Kleine Oase en help ze een ronde verder!