Kaag en Braassem, 19 december 2013 – PRO Kaag en Braassem was op 11 en 17 december op kennismakingstournee in de gemeente. Op 11 december bezochten PRO Rijpwetering en Woubrugge en op 17 december Leimuiden en Oude Wetering. De opkomst was – als vanouds – niet hoog. De opbrengst van de bijeenkomsten is echter des te waardevoller.

Bijna elke bijeenkomst heeft nieuwe, enthousiaste mensen opgeleverd die zich op de een of andere manier willen inzetten voor PRO Kaag en Braassem en zich aangesproken voelen door het verhaal en de missie. Daarnaast leveren dergelijke intieme bijeenkomsten ook de mogelijkheid op voor echt serieuze discussies en verdiepende vragen. Dat helpt PRO om het verhaal aan te scherpen en te ‘proeven’ waar onduidelijkheden zitten.

Met deze tour door de gemeente heeft PRO mensen in de gelegenheid willen stellen om kennis te maken met de nieuwe politieke vereniging. Was je echter niet in de gelegenheid of heb je alsnog behoefte aan een kennismakingsgesprek, neem gewoon contact met ons op via contact@prokaagenbraassem.nl.