Voor de tweede keer reikt PRO Kaag en Braassem de ‘Goed voor elkaar bokaal’ uit: een geldprijs voor een lokaal initiatief dat onze gemeente mooier, gezonder, leuker, duurzamer, sportiever of op een andere manier beter maakt. Leden van PRO kunnen tot en met 31 januari een initiatief voordragen.

Initiatief nomineren
Ben je lid van PRO Kaag en Braassem? Laat ons dan weten welk initiatief volgens jou in aanmerking komt voor de Goed voor elkaar bokaal en licht kort toe waarom. Dat kan via info@prokaagenbraassem.nl o.v.v. Goed voor elkaar bokaal.

Stemmen
Op 1 februari maken we bekend welke initiatieven genomineerd zijn. Alle inwoners van Kaag en Braassem kunnen vervolgens stemmen, ook als je geen lid bent van PRO. Stemmen kan tot en met 19 maart. Op 20 maart maken we bekend wie de felbegeerde bokaal en €500,- wint.

Waarom organiseert PRO Kaag en Braassem deze verkiezing?
Onze gemeente wordt gemaakt door haar inwoners. In de wijken, op scholen en bij verenigingen en clubs wordt bepaald hoe fijn het leven is in Kaag en Braassem. Onze inwoners zijn bijzonder betrokken en zetten zich vaak vol enthousiasme en energie in voor anderen. PRO Kaag en Braassem wil die inzet belonen.

PRO Kaag en Braassem en haar leden geloven in de kracht van de gemeenschap. Daarom geven we op deze manier een flink deel van de contributie-inkomsten terug aan diezelfde gemeenschap.

Tekst: tekst van de koning