Vereniging

PRO Kaag en Braassem is een politieke vereniging die op 6 november 2013 is opgericht en in maart 2014 voor de eerste keer aan de verkiezingen hebben deelgenomen. PRO werd de grootste fractie en zetelt sindsdien met zeven leden in de gemeenteraad. Waarom PRO? Omdat het anders moet in onze gemeente. Beter. 

Het bestuur van PRO bestaat uit:

  • Voorzitter: vacature
  • Secretaris/penningmeester: vacature
  • Bestuursleden: Co van de Weteringh en Paul Volwater

Paul Volwaterpaul-volwater
Mijn naam is Paul Volwater en ben in het dagelijkse leven werkzaam als data-analist bij de brandweer Amsterdam-Amstelland. Ik ben lid geworden van PRO, omdat deze partij vernieuwend is en problemen gezamenlijk aanpakt met de inwoners van de gemeente Kaag en Braassem. Zelf ben ik geboren en getogen in Roelofarendsveen en ik ben trots dat ik uit deze gemeente kom. Dit wil ik dan ook graag doorgeven aan de inwoners van de gemeente, door de functie van bestuurslid zo goed mogelijk te bekleden.

Co van de Weteringh
Mijn naam is Co van de Weteringh en ben in 1957 in Roelofarendsveen komen wonen. Nuwoon ik op de Heiligegeestlaan in Rijnsaterwoude. Al vanaf mijn 18e ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf 1980 in de watersportbranche (eerst surfplanken daarna in de motorsloepen). Mijn bedrijf heet WeCo.
Ik ben mij meer gaan interesseren voor de politiek nadat ik (theoretisch) met pensioen was en ik iets meer tijd had.

PRO Kaag en Braassem is een jonge, leuke en dynamische club met goede ideeën. Daarom wil ik mij graag voor PRO inzetten.
De wereld verandert en wij moeten mee.

We zijn op dit moment op zoek naar nieuwe, enthousiaste , bestuurders voor onze vereniging. Mocht je interesse hebben, meld je aan.

Statuten
De vereniging PRO Kaag en Braassem is een dynamische vereniging waar regels niet de dienst uitmaken. Net als elke andere vereniging zijn we echter verplicht om ook statuten te hebben om op terug te vallen. 

ANBI
Vereniging PRO Kaag en Braassem heeft een ANBI-status. Dit houdt in dat lidmaatschapscontributie, afdrachten en donaties onder de aftrekbare giften vallen. Op deze pagina staat meer over onze ANBI-status