Kaag en Braassem, 18 movember 2014 – Sinterklaas, Koninginnedag, een schaatstocht of de kermis. Feesten en evenementen waar jong en oud aan deelnemen of plezier aan beleven. We beschouwen ze inmiddels zelfs een beetje als vanzelfsprekend, maar heel veel van die vanzelfsprekendheden zouden niet bestaan zonder vrijwilligers. Zij zijn het cement in onze samenleving en in onze dorpen en wijken. En vaak gebeurt dat op de achtergrond, weinig zichtbaar voor de buitenwereld. 

Om de vrijwilligers te eren die zich tomeloos inzetten voor anderen, organiseren de gemeente Kaag en Braassem en de Driemaster de “Vrijwilligersverkiezing”. In Kaag en Braassem al een bekend fenomeen, maar dit jaar voor de eerste keer in samenwerking met welzijnsorganisatie De Driemaster.

Ook zo trots op uw vrijwilliger(s) of vrijwilligersorganisatie(s)? Nomineren kan tot 17 november. Per categorie kunt u de online nominatieformulieren invullen via www.kaagenbraassem.nl/vrijwilligersverkiezing.

Een jury beslist wie de winnaars worden. De prijsuitreiking is tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Wij zien uw nominatie graag tegemoet!